Privedeni zbog nasilja u porodici i krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice!


U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu.

hronika-istocne_vesti

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela obljuba nad detetom, nedozvoljene polne radnje, nasilje u porodici, polno uznemiravanje, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica…

Protiv 55 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku, dok su dve osobe uhapšene po prethodno raspisanim potragama zbog ovih krivičnih dela.

****

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su B.S. (1986) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On je osumnjičen da je, pod dejstvom alkohola, putem telefona pretio svojoj vanbračnoj supruzi da će je lišiti života i telesno povrediti, a iste pretnje je uputio i preko njene majke.

Policija je osumnjičenog pronašla u kući oštećene, u koju je ušao kroz prozor, i tom prilikom je od njega oduzet nož.

Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu.

***
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv tridesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo polno uznemiravanje.
Sumnja se da je on pred oštećenom,u krugu autobuske stanice, svukao pantalone i onanisao.
***
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdsetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.
Osumnjičeni se tereti da je nakon kraće svađe, više puta udario maloletnu ćerku.

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *