Promovisane aktivnosti Crvenog krsta – FOTO


Danas su volonteri Crvenog krsta Zaječar u prostorijama Crvenog krsta promovisali aktivnosti ove organizacije.

Predavanje je bilo namenjeno svim učenicima I i II godine srednje škole koji imaju želju da nam se pridruže i postanu volonteri ove humanitarne organizacije.

Danas smo se okupili ovde da volonteri Crvenog krsta odrade promociju aktivnosti koje mi radimo kao volonteri, da bi prizvali što veći broj mladih da nam se pridruže i da rade sa nama. Ono što mi kao volonteri radimo a što je interesantno, jeste, što radimo sa različitim uzrastima, sa decom osnovcima, srednjoškolcima, radimo različite programe, borbaprotiv trgovine ljudima, promocija humanih vrednosti, imamo takmičenja u pružanju prve pomoći i za svakog bi se našlo nešto što bi njega privuklo da dođe ovde i da volontira” – rekla je Jelena Dedović volonter Crvenog krsta.

Današnja prezentacija se sastojila iz dva poligona. U prvoj sali su bile prezentacijegde je prezentoano šta volonteri rade tokom akcije dobrovoljnog davanja krvi, borba protiv rgovine ljudima i promocija humanih vrednosti, dok su na drugom poligonu bile radionice iz prve pomoći.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *