RTB priskočio u pomoć bolnici bez grejanja! Ćebad, jorgani i grejalice za bolesnike!


Centar i stari deo Bora drugi dan su bez grejanja. Zbog proboja vrelovoda, koji još uvek nije saniran, smrzava se maltene trećina grada: meštani 20-ak ulica, ali i Bolnica, Policijska uprava, Stara pošta, Muzička škola.

Situacija je, kako kaže direktor gradske Bolnice dr Goran Joksimović, vanredna i u gradu i u bolnici jer je napolju temperatura sišla u minus.

“Nažalost, ponovila se situacija od prošle godine kada je Bolnica na nekoliko dana ostala bez grejanja. I ovoga puta, kao i uvek do sada, prvi u pomoć „priskočio“ je RTB Bor i obezbedio donaciju u vidu ćebadi, jorgana i grejalica. Da se sobe i pacijenti zagreju” – kazao je dr Joksimović.

Pacijente koji su na bolničkom lečenju u intenzivnoj nezi, gde su grejalice, jorgani i ćebad najpre raspodeljeni, posetio je i generalni direktor RTB-a Bor Blagoje Spaskovski. Bolesnici su imali samo reči hvale za ovaj gest RTB-a, jer su u međuvremenu saznali od koga im stiže pomoć. I topla reč ugreje, a kamoli ćebad, grejalice i jorgani, čulo se na Odeljenju intenzivne nege.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *