Saša Mirković štrajkuje glađu!


Saša Mirković, bivši predsednik skupštine Zaječara, kojem je juče određena mera zadržavanja do 30 dana, zbog sumnje da je oštetio gradski budžet za oko 14 miliona dinara, kako ALO saznaje štrajkuje glađu od 11. septembra.

Foto: zamedia

To je za Alo potvrdila Anka Mirković, Sašina majka.

– Nakon hapšenja, Sašu su iz Beograda dovezli u našu porodičnu kuću u Zaječaru gde su desetak policajaca skoro tri sata vršili pretres. Saša je bio sa njima i kazao da štrajkuje glađu i žeđu. Kroz plač sam ga molila da uzme makar gutljaj vode, ali je on i to odbio. Zato je i bio na Urgentnom centru gde su mu davali infuzije. Bojim se za njegovo zdravlje. – kazala nam je Anka Mirković.

Saša Mirković uhapšen je u ponedeljak ujutru oko sedam sati u svom stanu u Beogradu. Policija je pretresla stan, a zatim i kuću Mirkovića koja se nalazi u Beogradu. Nakon toga sproveden je u Zaječar.

Minak Keković, VD Upravnik Okružnog zatvora u Zaječaru, kazao je za list ALO da ne može davati nikakve informacije vezane za Mirkovića jer to nije u njegovoj nadležnosti.

Kako nezvanično saznajemo, za prikupljanje dokaza protiv Saše Mirkovića zadužena je beogradska Služba za borbu protiv organizovanog kriminala.

Preuzeto: Alo
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *