SPASIMO JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT: HITNO POTREBAN NOVAC ZA KRISTININU TERAPIJU U TURSKOJ


Kristini Ramić (15) iz Boljevca hitno je potreban novac za lečenje tumora u Turskoj. Njena dnevna terapija u turskoj bolnici Acibadem košta 1000 evra, dok na intenzivnoj nezi iznosi 3.000 evra.

Sve je počelo u novembru 2015. godine kada je Kristini Ramić iz Boljevca otkriven tumor na mozgu (embrionalni tumor centralnog nervnog sistema), tada je imala 15 godina i odmah je operisana u Kliničkom centru Srbije u Beogradu. Nakon operacije primala je hemioterapiju. Kako kažu njeni roditelji Milena i Slađan,  sve je bilo u redu do februara ove godine, kada joj je na magnetnoj rezonanci otkriven recidiv – tumor se vratio! Usledila je nova operacija. Zračenje je završila u septembru, nakon toga je urađena magnetna rezonanca i sve je bilo u redu.

Nažalost, za samo mesec i po dana od operacije tumor se ponovo vratio! Tačnije, 2. Novembra ustanovljeno je da je on ovog puta mnogo veći i da je veoma agresivan, te su doktori iz Beograda rekli da tu više ništa ne može da se uradi.

Međutim, roditelji mlade Kristine nisu odustali, nije ni ona, hitno je otišla na operaciju u Tursku, jer su doktori iz bolnice Acibdem rekli da postoji šansa da joj pomognu. Operacija je urađena, Kristina se oporavlja, ali svaki dan proveden u ovoj bolnici sa redovnom terapijom košta 1000 evra, dok na intenzivnoj nezi ta cifra iznosi 3.000 evra. Da bi nastavila sa terapijama, Kristini je potrebna  novčana pomoć, kako tumor ne bi porastao.

Budimo humani, pomozimo i Kristini.

Uplate možete izvršiti na sledeće račune:

Devizni: 35205903102605252713

Dinarski, Komercijalna banka: 205-9011007555479-79
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *