Tehnička škola u Zaječaru dobitnik priznanja


Tehnička škola u Zaječaru dobitnik priznanja na nacionalnom euroguidance takmičenju primera dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja.

9. oktobra Beogradu, u organizaciji Nacionalnog centara Euroguidance mreže, održana je šesta Nacionalna Euroguidance konferencija ,,Karijerno vođenje i savetovanje u Republici Srbiji i Evropi”.

U okviru konferecije konferencije, održana je i svečana dodela nagrada, priznanja i pohvalnica za prijavljene primere prakse na Nacionalnom Euroguidance takmičenju primera dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja. Tehnička škola dobila je Priznanje za primer dobre prakse uspostavljanja saradnje sa predstavnicima zanimanja na lokalnom nivou za seriju radionica pod nazivom „Ako misliš uspeti ne smeš odustati“ autora Danijele Đorđević i Saše Nikolića.

Konferenciji je prisustvovalo preko 200 karijernih praktičara – nastavnika i stručnih saradnika iz osnovnih i srednjih škola, savetnika Nacionalne službe za zapošljavanje, predstavnika kancelarija za mlade, udruženja i asocijacija, predstavnika akademske zajednice i centara za razvoj karijere, kao i donosioca odluke iz Srbije. Kao predstavnici škole konferenciji su prisustvovali Dušica Petrović, voditelj Tima za KviS, Danijela Đorđević, Jasmina Lilić i Goran Stanković.

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *