Tekijanka proslavila svoj prvi rođendan u Zaječaru – FOTO/VIDEO


Davne 1990. godine, tačnije 25. februara, u srcu Đerdapske klisure u varošici Tekija, Živojin Bolbotinović osniva trgovinsku radnju sa svega dva zaposlena radnika. Mala prodavnica vremenom, na stubovima porodične istrajnosti i volje, prerasta u vodeći trgovinski lanac u opštini Kladovo.

Godine 2011. Tekijanka izlazi iz okvira Kladovske opštine i otvara objekat na Radujevačkom putu u Negotinu. Nakon dve godine od otvaranja ovog, kako se pokazalo upešnog u poslovanju, objekta, otvara još jedan u samom centru Negotina i jedan u Majdanpeku. U februaru 2015. godine kompanija proslavlja četvrt veka postojanja. Nije to bila samo godina jubileja već i jedna od najuspešnijih u poslovanju. Otvorena su dva supermarketa u Boru i još dva u Majdanpeku. Investicijama u 2014. i 2015. godini visoko su postavljeni standardi u poslovanju, kao i u lojaliti programu čime su kupcima omogućene mnoge pvoljnosti i privilegije.

Danas, posle 28 godina, Tekijanka zapošljava više od 400 radnika u preko 20 maloprodajnih objekata i restoranu Tekijanka plus. Ulaganjem u zaposlene, stalnim usavršavanjem, podrškom i negovanjem lojalnosti, Tekijanka stiče epitet prave porodične firme koja svjim radnicima pruža sigurnost i neprestanu podršku.

Danas, godinu dana nakon otvaranja prvog objekta u Zaječaru, Tekijanka slavi svoj prvi rođendan.

 

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *