U Knjaževcu pretučen odbornik DS-a tokom proslave Dana opštine!


Kako je objavljeno na sajtu Ministarstva unutrasnjih poslova Srbije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu, gde je nakon proslave Dana opštine Knjaževac, po izlasku iz restorana došlo do svađe i tuče između D.S (1977), odbornika Demokratske stranke, i M.B (1965), odbornika Srpske napredne stranke, u Skuštini opštine Knjaževac.

hronika-istocne_vesti

Policija je odmah po prijavi lekara iz Zdravstvenog centra Knjaževac izašla na lice mesta i preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja.

Obojica odbornika zadobili su lakše telesne povrede.

Policijski službenici odmah su o svemu obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Knjaževcu, koje je naložilo da im se dostavi izveštaj o događaju.

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je odbornik te stranke i jedan od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ u Knjaževcu Dalibor Stanojević brutalno pretučen tokom proslave Dana opštine od strane predsednika Opštine Milana Đokića zajedno sa dvojicom saradnika, navodeći da se to desilo naočigled nekoliko svedoka.

DS je osudila to nasilje i zatražila hitnu istragu i procesuiranje svih osoba koje su „pesnicama, ogoljenom silom i primitivizmom žele nametnuti pravila i ponašanje koja odudaraju od civilizacijskih, ljudskih i demokratskih“, prenosi Knjaz press
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *