U Negotinu održana 29. sednica Opštinskog veća


Na današnjoj sednici Opštinskog veća, kojom je predsedavao Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin, razmatrani su predlozi rešenja o davanju na saglasnost na programe rada sa finansijskim planom opštinskih institucija.

foto negotin.rs

Članovi veća nakon razmatranja utrvrdili su predlog Odluke o dodeljivanju isključivog prava Javnom preduzeću za komunalne delatnosti „Badnjevo“ Negotin na obavljanje delatnosti pružanja usluga u 201. godini. Utvrđeni su i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na programe rada sa finansijskim planom Doma kulture „Stevan Mokranjac“, Istorijskog arhiva Negotin, Muzeja Krajine, Turističke organizacije opštine Negotin i Narodne biblioteke „Dositej Novaković“ za 2019.godinu.

Na sednici su  utvrđeni predlozi rešenja o imenovanju članova Upravnog i Nadzornog odbora Narodne biblioteke „Dositej Novaković“ i Školskog odbora Osnovne škole „Momčilo Ranković“ u Rajcu, s obzirom da sadašnjim članovima mandat ističe 28.decembra. Danas je razmatrana i usvojen Pravilnik o izmenama i dopunama pravilnika o organizaciji i sitematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi opštine Negotin i Pravobranilaštvu opštine Negotin.

izvor negotin.rs
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *