U više odvojenih akcija uhapšeno 28 osoba osumnjičenih za proizvodnju i promet opojnih droga – FOTO


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u više odvojenih akcija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodna tri dana uhapsili su 28 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto: www.mup.gov.rs

Oduzeto je 30,6 kilograma narkotika, od čega 28,6 kilograma marihuane, 1,4 kilogram heroina, 509 grama amfetamina, 35 tableta ekstazija, 28,5 grama kokaina, 22 grama hašiša i 200 tableta različitih vrsta.

Foto: www.mup.gov.rs

Takođe, oduzeto je i 12 pušaka, sedam pištolja, od kojih je jedan automatski, jedan revolver, kao i 1.871 komad municije različitog kalibra.

Zbog istih krivičnih dela protiv još 28 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku.

Foto: www.mup.gov.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. J. (1974) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u ranijem periodu otkrila dva zasada od ukupno 11,5 kilograma marihuane u sirovom obliku.

Foto: www.mup.gov.rs

Postoji osnovi sumnje da je M.J. na njivi u blizini svoje vikendice u mestu Grljan i na drugoj parceli u ataru sela Skrobnica posadio i uzgajao pomenute biljke indijske konoplje.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *