Ubica Iz Negotina Priznao: Ubio sam Predića zbog žene!!!


Dragan Stanišić uhapšen zbog sumnje da je u sredu ujutru sa više hitaca ubio Milovana Predića (66) iz negotinskog sela Vidrovac, priznao je ubistvo.

ubica

On se na taj korak odlučio zbog sumnje da mu je žena u ljubavnoj vezi sa nastradalim Predićem. Nesrećni čovek je nastradao u ulici Hajduk Veljko, dok je išao ka prodavnici.

Stanišić je sačekao da Predić izađe iz prodavnice, a onda i iz automatske puške, koju je doneo sa ratišta, ispalio nekoliko hitaca u njegovu glavu, nakon čega je on na licu mesta preminuo.

Nakon ubistva, Stanišić se sakrio na tavanu kuće gde ga je i pronašla policija, a u jednom trenutku je i video organe reda dok su obavljali uviđaj.

Nezvanično saznajemo i da je Stanišić rekao da je pre sedam godina Predić navodno silovao njegovu suprugu, kao i da je sve vreme do stravičnog zločina primoravao i ucenjivao da bude u ljubavnim odnosima sa njim, kao i da je zbog toga morao da se osveti. On, međutim, nije pokazivao znake kajanja zbog onoga što je učinio.

Ovako stravičan zločin potresao je celo selo. Iako se čuo prasak niko odmah nije reagovao jer su svi mislili da neko baca petarde s obzirom da se proslavljala Srpska nova godina.

– Od prizora koji sam ugledao kada sam izašao iz kuće umalo se nisam onesvestio. Lice čoveka, obliveno krvlju, koji je nepomično ležao na zemlji bilo je potpuno neprepoznatljivo – priča jedan od meštana, prenosi Alo.

Meštani govore i da je Predić očekivao rešenje za starosnu penziju, s obzirom da je krajem novembra predao dokumentaciju. U selu ga pamte kao dobrog čoveka.
Jedan komentar na “Ubica Iz Negotina Priznao: Ubio sam Predića zbog žene!!!

  1. Razne price

    Prica se da je i nastradali Milovan uhvatio osumljicenog kako pokusava da ukrade gvozdje ili sta vec sa farme kokosaka, u kojoj je Milovan radio. Milovan ga je valjda prijavio policiji, a Dragan mu je tom prilikom zapretio i da ce ga zapamtiti.

    Odgovori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *