Uručene diplome na Fakultetu za menadžment u Zaječaru


Danas je na Fakultetu za menadžment u Zaječaru, priređena svečana podela diploma svršenim studentima ove viskokoškolske ustanove.

Ono što ih sada očekuje je da se angažuju, da usvojena znanja, da sve ono što su u prethodnom periodu bili u prilici da na ovom eminentnom fakultetu nauče u okviru Megatrend univerziteta, to na neki način i implementiraju u svojoj profesionalnoj karijeri. Inače, imam lepe informacije i dobra saznanja o Fakuletetu za menadžment u Zaječaru, podržavam ga u svojim naporima, da bude u društvenom smislu veoma afirmativan i koristan, ne samo za grad Zaječar, već i za čitav region. Mi smo porodica Megatrend univerziteta, pri čemu je Fakultet u Zaječaru  malo odskočio u nekim segmentima, ali to je podstrek svim drugima da treba da radimo na taj način, organiziovano i planski, i da dajemo rezultate” rekao je rektor Megatrend univerziteta profesor doktor Miodrag Jevtić.

Odlukom rukovodstva Megatrend univerziteta i samog rektora, uz diplome su podeljeni i  vaučeri svim diplomcima koji danas , u vrednosti od 10% za upis na master studije, na bilo kom fakultetu, na Megatrend univerzitetu.

“Mi nastavljamo sa ovom pozitivnom praksom da jednom godišnje uručujemo diplome, zbog kontinuiteta, i zato što uverenja traju šest meseci od dana diplomiranja. Fakultet za menažment je sada u postupku akreditacije poslovne informatike na strukovnom programu, već godinu dana čekamo akreditaciju, a u pripremi su i akreditacije dve visokoškloske jedinice, jedna u Kragujevcu, druga u Nišu, čime ćemo zaokružiti da imamo tri visokoškolske jedinice sa ovim fakultetom, ovde u Zaječaru” rekao je  dekana Fakulteta za menadžment u Zaječaru profesor doktor Dragan Mihajlović.

Zamenica gradonačelnika Zaječara Marina Milić istakla je da je saradnja između ove ustanove i grada Zaječara je na izuzetnom nivou a saradnja je iz godine u godinu sve bolja. Grad će učiniti sve da ovi mladi uspešni ljudi što pre nađu posao u ovom gradu i ostanu ovde.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *