Uručeni indeksi novoj generaciji studenata Fakulteta za menadžment


Danas je na fakultetu za menadžment u Zaječaru organizovana prigodna svečanost na kojoj su uručeni indeksi brucošima. Ovo je 22 generacija studenata koji su upisali studije sa ponosom ističu na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

„Prethodna generacija je bila jedna od uspešnijih generacija sa prosekom preko 8 i dužinom studiranja od četiri i po godine. Nadam se da ćete vi biti još uspešniji i od srca vam to želim. Osim uspeha u studiranju, želim vam da se dokažete i u radu studenstkog parlamenta, u društvenim obavezama i da budete najbolji promoteri našeg i vašeg Fakulteta, kao i svih akreditovanih studijskih programa” rekao je dekan fakulteta profesor dr Dragan Mihajlović u svom prvom obraćanju studentima.

Na svečanom uručenju indeksa bili su direktori srednjih škola kao i direktori velikog broja ustanova u gradu, profesori fakulteta. U ime grada studentima se obratila Marina Milić zamenica gradonačelnika Zaječara.

“Moja kratka poruka je da ne smete nikada da skrenete pogled sa svoga cilja. Na vašem putu ka toj diplomi, koju treba da dobijete, naći će se razne prepreke ili one male stvari koje će pokušati da vam skrenu taj pogled, ali vi samo idite i gledajte pravo i ka svom cilju. Taj cilj će se kad-tad isplatiti. Taj put neće biti lak, biće i uspona i padova ali morate biti uporni”– rekla je zamenica gradonačelnika Zaječara.

Fakultet za menadžment u Zaječaru osnovan je 1997. godine kao prvi privatni fakultet u Istočnoj Srbiji, i deo je Univerziteta Džon Nezbit (Megatrend univerzitet) iz Beograda. Univerzitet Džon Nezbit je danas najveći privatni univerzitet koji u svom sastavu ima 12 fakulteta i Institut za nove tehnologije. Na ovim institucijama studira preko dvadeset hiljada studenata.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *