Uručeni Ugovori o finansiranju i sufinasiranju programa i projekata udruženja građana


Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin uručio je danas Ugovore o finansiranju i sufinasiranju programa i projekata udruženja građana za 2019. godinu.

foto negotin.rs

Reč je projektima kojima su udruženja aplicirala na Javni konkurs za dodelu sredstava iz budžeta opštine Negotin za podsticanje projekata ili nedostajećeg dela sredstava za finansiranje projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja za 2019. godinu.

foto negotin.rs

Sredstva za realizaciju ovog javnog konkursa obezbeđena su u budžetu opštine Negotin za 2019. godinu, u ukupnom iznosu od 6.000.000 dinara. Na konkurs su ove godine aplicirala 43 udruženja i svi projekti biće finansijski podržani od strane opštine. Na ovaj način mi pokazujemo da cenimo i poštujemo vaš rad i trud i činićemo to i u narednom periodu.”– istakao je između ostalog Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin obraćajući se prisutnima.

Udruženja građana su u obavezi da projekte i programe realizuju do kraja 2019. godine, a ugovorima o finansiranju ili sufinansiranju projekta, precizno su definisana prava i obaveze ugovornih strana.

preuzeto negotin.rs


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *