Vanjin Odbojkaški kamp uskoro i u Zaječaru


Vladimir Vanja Grbić naš proslavljeni odbojkaš posetio je Zaječar i tom prilikom održao sastanak sa gradonačelnikom Zaječara Boškom Ničićem i Milanom Stankovićem pomoćnikom za omladinu i sport.

foto zajecar.info

Na sastanku je bilo reči o budućoj saradnji u oblasti sporta, kao i puna podrška Grada Zaječara u realizaciji Odbojkaškog kampa u Zaječaru.

Naime, krajem februara u Sportskoj hali na zaječarskoj Kraljevici, Grbić je održao javni trening, u prisustvu dece iz Bora, Krajove iz Rumunije i Vidina iz Bugarske. Sto pedesetoro dece je ovom prilikom prošlo pokazni trening, od kojih je testirano 60 najstarijih. Inače, Vidin, Zaječar i Krajova zajedno učestvuju u prekograničnom projektu „Kids for future“ -Do zdravlja kroz odbojku.

U sporstkoj hali u Zaječaru, u okviru Kampa, biće organizovano 6 grupa, za decu od 9 i 10 godina, 11 i 12 godina, 13 i 14 godina, 15 i 16 godina, 17 i 18 godina i za 20 mališana sa specijalnim potrebama.

Odbojkaški kamp Vladimira Vanje Grbića promoviše zdrave stilove života, u vreme kada je tehnologija uzela maha, i kada omladina sve više slobodno vreme provodi pored računara, a sve manje baveći se nekim sportom. Cilj Kampa nije da se od dece stvore profesionalni sportisti, već da se naši najmlađi osposobe za bavljenje sportom.

foto zajecar.info


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *