Veliko interesovanje kompanija za tržni centar u Zaječaru – PRVI OGLASI ZA RADNIKE VEĆ RASPISANI


Grad Zaječar je dobio raspored zakupljenih lokala u tržnom centru čija gradnja počinje ovih dana na mestu bivše fabrike Arsenije Spasić. Svi lokali predviđeni za prvu fazu gradnje su popunjeni, a sa 80 odsto je popunjenost lokala planiranih za drugu fazu. Biće građen istovremeno kompletan Kapitol park.

-Već je jedna firma raspisala konkurs za radnike, a inače svaka firma raspisuje posebno konkurs. Uskoro ćemo objaviti i imena firmi kako bi ljudi znali da konkurišu. I naravno neće biti partijskog zapošljavanja, biće zapošljeni oni koji ispunjavaju kriterijume i koji su najkvalitetniji. Inače, Lidl je uplatio sve dažbine za komunalno opremanje svoje lokacije negde oko devet miliona u budžet grada, kao što je pre toga to učinio i Kapitol park. Radovi kreću ovih dana. Oni sve dozvole imaju da počnu da rade, a na nama je usaglašavanje sa njima da to izgleda pristojno kad bude otvaranje, naveo je danas gradonačelnik Boško Ničić i dodao:

-Prvo će biti otvoren Kapitoll park, a mesec ili dva kasnije i Lidl.

Zakupac jednog od najvećih lokala je danska kompanija JYSK koja je već objavila oglas za rukovodioca prodavnice u Zaječaru i oglas za prodavce. Rok za prijavu kandidata za rukovodioca prodavnice ističe 4. februara, dok rok za prodavce ističe 12. februara.

Detalje oglasa možete potražiti na ovom LINKU.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *