Više policijskih akcija hapšenja u Boru


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su D. O. (1989) i B. N. (1996), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

-Policija je osumnjičene zatekla na njivi u zasadu indijske konoplje, težine 28,28 kilograma u ataru sela u okolini Bora. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv šezdesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je na seoskom imanju osumnjičenog pronašla zasad indijske konoplje, težine 9,25 kilograma.

-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su U. M. (1981), A. M. (1994) i M. M. (1999), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa na štetu RTB Bor.

Sumnja se da su oni u noći između 5. i 6. septembra ove godine iz pogona Jama, sa neograđenog platoa, ukrali više metalnih delova za kamione.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.

-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je on 15. jula ove godine u jednoj diskoteci u Kladovu pretio četrdsettrogodišnjem muškarcu.

-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetčetvorogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je on 23. jula ove godine preko jedne društvene mreže slao preteće poruke muškarcu iz Kladova.

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *