Vučić najavio investicije na istoku zemlje: Zapošljavanje 2.000 ljudi u Zaječaru


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ obišao je danas Zaječarski okrug. Nakon obilaska Boljevca, Sokobanje i Knjaževca predsednik se obratio okupljenim građanima u centru Zaječara.

Što se Zaječara tiče, u narednih mesec dana biće potpisan ugovor, a od januara kreće zapošljavanje. Biće zaposleno više od 2.000 Zaječaraca. To je nešto za šta smo se borili mesecima. Za ovo sam dobio konačnu potvrdu, ali su me molili da ne govorim ime kompanije“, rekao je predsednik Srbije.

Najavio je i mnoga druga ulaganja u Zaječarskom okrugu, između ostalog, radove u zdravstvenom i srednjoškolskom centru.

„Ulažemo i u stadion u Zaječaru, jedan od najmodernijih stadiona po standardima UEFA. Ulagaćemo u putnu infrastrukturu. Od 15. jula ćete videti mašine na terenu da su počele da rade. Hoćemo da investiramo. Hoćemo da ulažemo i u Romulijanu. Hoćemo da ojačamo Zaječar novim turističkim kapacitetim“, rekao je Vučić i dodao:

„Moramo da se borimo protiv bele kuge i zato toliko ulažemo, od Vratarnice do Knjaževca mora novi put da se napravi, da se poveže Zaječar sa starom planinom najboljim putevima. Potrebna mi je vaša podrška, da ostanete ovde.

Na današnjem skupu u Zaječaru, Vučić je naglasio da će država ulagati u istok Srbije, a građane je pozvao da ne napuštaju zemlju i zamolio da mu se pridruže u borbi za bolji život „u našoj lepoj zemlji“.

preuzeto radiomagnum.rs
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *