Za verne čitaoce portala


Portal Istočne vesti zajedno sa svojim prijateljima nagrađuje, svoje verne čitaoce.

Knjižara KALIGRAF u Zaječaru ovih dana obeležava osam godina postojanja i rada. Od 700 naslova sa koliko je počela 2010. godine knjižara danas može da se pohvali brojkom od blizu 22 000. Toliko je različitih naslova bilo u ponudi ljubiteljima pisane reči do danas. Iako se često može čuti komentar da se u Srbiji danas ne čita brojke govore za sebe. U našoj zemlji registrovano je preko 3000 izdavača, a neki od njih godišnje izdaju i do 300 naslova. Teško je sve te naslove naći na jednom mestu, ali se Kaligraf može pohvaliti da na svojim policama ima izdanja svih značajnih izdavačkih kuća, kao i većine manjih.

U MESECU FUDBALA PREDSTAVLjAMO VAM! „Dan kada je Mijatović pogodio prečku“ Radovana Nastića

Upoznajte Džonija Fejvorita. Lako se pamti. Dorćolac, navijač Rada i fan boksa, koji u Los Anđelesu živi svoj američki san. Našao je posao u firmi za obezbeđenje noćnih klubova. Noću je dvostruko bolja lova, a trostruko plaćena satnica ako se prolazi kroz „ugrožena“ područja šire okoline grada. A nije se umrtvio, postao džangrizav, nisu mu svetla Holivuda udarila u glavu. I dalje mu se jure ribe, izlazi, sluša nova dobra muzika. I uvek mu oči zasuze kad pogleda penal Mijatovića i tu prečku.
„Dan kada je Mijatović pogodio prečku“ je novi roman poznate beogradske face Radovana Nastića zvanog Bensedin, nekadašnjeg radio-voditelja B92. Čitalac će u njegovom „holivudskom“ autobiografskom romanu prepoznati tragove beogradske štrafte i savremene teme o kojima piše bez licemerja i sa mnogo humora.

Poštovani čitaoci portala, i ljubitelji knjige. Vaše je samo da lajkujete i delite, omiljene tekstove i vesti na našemo portalu. Najveći broj deljenja nagrađujemo knjigom, do petka 13. jula u 23 h.

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *