Zaječar: Ekskluzivni intervju Vladana Paunovića poverenika SNS-a za grad Zaječar


Nakon što je predsednik Skupštine grada Zaječara i poslanik u republičkom parlamentu Saša Mirković napustio poslanički klub SNS-a u kome nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj, ubrzo je napustio i samu Srpsku naprednu stranku.

vladanp_sns

Kako je rekao u obrazloženju, napustio je SNS zbog neslaganja sa rukovodstvom stranke. On ostaje u parlamentu, a delovanje nastavlja kao nezavisni poslanik.

Ubrzo nakon ovih događaja, Predsednika Skupštine grada Zaječara Saša Mirković oglasio se i saopštenjem za javnost u kome je obavestio medije i javnost da je formirao i održao prvu sednicu inicijativnog odbora Pokreta “JAKA SRBIJA”.

Nakon svih ovih dešavanja u gradu na Timoku, i političkih nedoumica, u ekskluzivnoj izjavio za portal Istočne vesti, Vladan Paunović poverenik SNS-a za grad Zaječar je rekao:

“Politika je stvar izbora. Gospodin Mirković je izabrao svoj put. Mi verujemo u politiku Srpske napredne stranke, mi verujemo u politiku predsednika i premijera gospodina Aleksandra Vučića, a narod će na izborima pokazati kome više veruje!”
Jedan komentar na “Zaječar: Ekskluzivni intervju Vladana Paunovića poverenika SNS-a za grad Zaječar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *