Zaječar: Gašić – Samo ujedinjeni možemo mnogo toga uraditi za Zaječar!


GAŠIĆ: DA, NISMO ZNALI, POGREŠILI SMO, NAPRAVILI SMO GREŠKU, ALI MI ĆEMO DA SE PODIGNEMO I DA ISPRAVIMO GREŠKU OVDE U ZAJEČARU – MNOGO TOGA MORAMO JOŠ DA RADIMO U ZAJEČARU. MNOGO TOGA NISMO URADILI KAKO VALJA I MNOGO TOGA MORAMO NARODU U ZAJEČARU DA OBJASNIMO. ISTO TAKO, MNOGO JE TOGA ŠTO RADNICIMA FABRIKE KABLOVA I PROSVETARIMA, A PRE SVEGA NAŠOJ DECI I DJACIMA, MORAMO DA NADOKNADIMO. ALI ZNAJTE JEDNU STVAR, UJEDINJENI I ZAJEDNO KAO ŠTO STE VI DANAS OVDE, MOŽEMO MNOGO TOGA DA URADIMO ZA ZAJEČAR

SNS-2-pozoriste

Srpska napredna stranka juče je u prepunoj sali zaječarskog pozorišta održala tribinu.

Na tribini su govorili: poverenik Srpske napredne stranke za grad Zaječar Vladan Paunović, zatim Velimir Ognjenović, Suzana Stamenković, Stefan Zankov, a potom i Bratislav Gašić potpredsednik SNS-a.

Velimir Ognjenović istakao je da je Srpska napredna stranka stranka koja ima jasnu političku viziju.

„Budućnost Srbije i njenih gradjana jeste Srpska napredna stranka. Zbog toga, Aleksandar Vučić uživa veliko poverenje gradjana, a to će pokazati i dokazati 24. aprila“, kaže Ognjenović.

Ognjenović je napomenuo i da je rukovodstvo grada sa potpredsednikom stranke razgovaralo o rešenju finansijskih i ostalih problema u gradu, i da je posle konstruktivnog razgovora obećano da će već sledeće nedelje krenuti rešavanje izuzetno teških problema u gradu.

Stefan Zankov je na jučerašnjoj tribini pozvao sve da 24. aprila podrže Srbiju.

„Pozivam sve da zajedno podržimo Srbiju. Da i na delu pokažemo 24. aprila, da naš predsednik stranke Aleksandar Vučić zaslužuje da ima podršku preko 50 procenata i da udruženi svi krenemo napred“, istakao je Zankov.

Bratislav Gašić, potpredsednik Srpske napredne stranke poručio je da samo ujedinjeni mogu mnogo toga uraditi za Zaječar.

„Mnogo toga moramo još da radimo u Zaječaru. Mnogo toga nismo uradili kako valja i mnogo toga moramo narodu u Zaječaru da objasnimo. Isto tako, mnogo je toga što radnicima Fabrike Kablova i prosvetarima, a pre svega našoj deci i djacima, moramo da nadoknadimo. Ali znajte jednu stvar, ujedinjeni i zajedno kao što ste vi danas ovde, možemo mnogo toga da uradimo za Zaječar“, istakao je Gašić.

„Mora se praviti razlika izmedju onoga što je ostavljeno, onoga što vas je zadužio Boško Ničić i onoga što ste vi zadužili i da iskreno kažete narodu -Da, nismo znali, pogrešili smo, napravili smo grešku, ali mi ćemo da se podignemo i da ispravimo grešku ovde u Zaječaru. To je velika razlika izmedju nas i njih“, zaključuje Gašić.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *