Zaječar: Katanac za 7 blagajni u Istočnoj Srbiji!


U “SRBIJA VOZU” ODLUČILI DA ZATVORE PRODAJNA MESTA KOJA IM SE NE ISPLATE

Pruga-Zatvorene-Blagajne-Foto-Radio-Magnum

Od 1. juna, putnici više ne mogu da kupe voznu kartu na blagajnama 46 železničkih stanica širom Srbije, jer su zatvorene!

Katanac je stavljen i na pojedine blagajne u istočnoj Srbiji, u Rgotini, Trnavcu, Vražogrncu, Minićevu, Svrljigu, Majdanpeku i Vlaolu.

Naime, u cilju ekonomičnog poslovanja i smanjenja troškova, a sagledavajući broj prodatih karata na mestima u kojima su prodaju karata vršili otpravnici vozova koji su zaposleni u infrastruktura železnica Srbije“ a.d., „Srbija Voz“ a.d. izvršio je racionalizaciju prodajne mreže u službenim mestima.

Ukoliko putnici otpočinju putovanje u navedenim stanicama, vozne karate mogu kupiti u vozu po cenama koje važe na blagajni.

U stanicama gde su prodaju vršili putnički blagajnici i otpravnici vozova, blagajne nisu ugašene, a u radno vreme blagajne putnici mogu kupiti karte po ceni koje važe na blagajni, a van predviđenog radnog vremena karte se mogu kupiti u vozu po cenama koje važe u vozu.

Ovom racionalizacijom putnici neće biti oštećeni, navode u “Srbija Vozu”.
2 komentara na “Zaječar: Katanac za 7 blagajni u Istočnoj Srbiji!

 1. dragan stankovic

  jos kad bi kondukteri poceli da daju karte a ne pare da stavljaju u dzep bilo bi super a ne pun voz putnika a prodato deset karte mada vi to znate odavno ali ne reagujete verovatno da i vi imate neki procenat zato nam je i stigla zeleznica do ovde

  Odgovori
  1. Ivko Tadić

   Kradu kondukteri, ali to je ništa koli kradu sve moguće vlasti, šefovi, tajkuni, kapitalisti!

   Odgovori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *