Zaječar: Održana prezentacija “Društvene mreže u službi vašeg poslovanja” – FOTO


Juče je u RARISU održana prezentacija “Društvene mreže u službi vašeg poslovanja” u istočnoj Srbiji na kojoj je konstatovano da je danas uspešno poslovanje gotovo nemoguće zamisliti bez prisustva na internetu.

Na početku prezentacije prisutnim učesnicima obratio se Saša Ivanović pomoćnik gradonačenika, koji se zahvalio svim prisutnim učesnicima u ime grada Zaječara i u ime gradonačelnika što su došli na ovu prezentaciju.

Kao što je poznato, Grad Zaječara je jedan od osnivača RARIS-a zajedno sa drugim opštinama na teritoriji Timočke krajine. U današnje vreme nezamislivo je poslovanje bezupotrebe interneta. Društvene mreže postaju svakodnevnica svakog od nas, pa samim tim sve veći broj kompanija koristi društvene mreže kako bi reklamirale svoje proizvode i usluge, kako bi došli do svojih potrošača i kako bi plasirali svoje proizvode i usluge krajnjim korisnicima. Ovde sa nama su predavači koji mogu da nam prenesu svoje znanje i svoje iskustvo o da nam otkriju kako možemo što bolje i uspešnije da koristimo društvene mreže u svom poslovanju” – rekao je Saša Ivanović, pomoćnik gradonačelnika.

Internet je stvorio novu mogućnost plasiranja proizvoda na otvoreno tržište i direktnu komunikaciju sa kupcima. Broj njegovih korisnika, koji iz dana u dan vrtoglavo raste, predstavlja izuzetnu

Došli su privrednici iz svih oblasti u Zaječaru. Ovo nam je 7 prezentacija, tako da smo sada orjentisani samo na Zaječar. Tu su i mala i srednja preduzeća i preduzetnici i potencijalni preduzetnici, a imamo tu i neke đake iz lokalnih škola. Za radionice biće utvrđen datum u zavisnosti od interesovanja, pošto imamo dosta prijavljenih za sada. Videćemo, imamo još dve preznatcijepa ćemo da definišemo precizno datum” – rekao je Branko Brković – asistent u RARIS-u

Ova prezentacija u principu namenjena je početnicima koji žele svoj biznis da predstave na društvenim mrežamaa i onima koji se već dugo bave biznisom a koji se nisu bavili marketingom na taj način. Mislim da je odlično što RARIS radi na projektima koji uz podršku Razvojne agencije Srbije, na projektima koji za cilj imaju digitalno opisminjavanje. U ovom delu Srbije ima puno malih biznisa koji uspehe postižu na osnovu promocije na društvenim mrežama. Digitalni marketing je danas najsuperiorniji vid marketinga, 60% je jeftiniji od tradicionalnog marketinga, a tri puta efektniji” – rekao je Uroš Stanišić – direktor agencije “Gde i kad”

Prezentaciju je organizovao RARIS uz podršku Razvojne agencije Srbije – RAS u okviru realizacije “Internet marketing centra istočne Srbije”.

jeftine avio karte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *