Zaječar: Stanje žene i dalje kritično… VIDEO


Kako smo ranije danas javili j u Zaječaru je došlo do pucnjave u kojoj su dva lica teško povređena. Kako nezvanično saznajemo, M. D poznati zaječarski pekar je pucao svojoj radnici u glavu a zatim pokušao samoubistvo.

Radnica, čije prezime nismo uspeli da dobijemo, nezvanično smo saznali da se zove Dragana, oko pedeset godina starosti, zadobila je prostrelnu ranu glave i nalazi se u teškom komatoznom stanju i nije je moguće transprotovati na dalje lečenje. Dok je M.D. komunikativan u somnolentnom stanju, usporen, hemodinamski stabilan i transportovan je za Niš, kaže dr Sanela Radisavljević, pr ZC u Zaječaru.

Kako nezvanično saznajemo do incidenta je došlo u kancelari advokata, koja je zastupala radnicu na sudu nakon što je ova dobila otkaz. Na pitanje advokata kada će da je vrati na posao M.D. je odgovorio „sad ćeš da vidiš kako ću da je vratim“, izvukao pištolj i pucao u glavu nesrećnoj ženi. Nakon toga pucao i sebi u grudi.

Kakva je trenutna zdravstvena situacija obadava lica, za Istočne vesti izjavu je dala Dr Sanela Radisavljević PR ZC Zaječar
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *