Zaječarski teniseri uspešni na turniru u Knjaževcu


U subotu 23.06.2019 god. TK Magnet iz Knjaževca je organizovao teniski turnir u povodom dana  opštine Knjazevac.

Uprkos velikoj vrucini i lošim vremenskim uslovima,organizator se potrudio da turnir protekne u najboljoj atmosferi, a mali teniseri su dali sve od sebe i igrao se vrhunski tenis. Na programu su bile konkurencije narandzasti nivo i juniori singl i dubl. Klub AS Timok predstavljalo je 6 takmičara koji su pokazali snagu zaječarskog tenisa.

U konkurenciji singla kod juniora očekivano prvo mesto za Danila Jovanovića, talentovanog uspešnog tenisera AS Timoka i veliki pehar grada Knjaževca. U istoj konkurenciji medalje su osvojili Maxim Milisavljević i Veljko Djordjević uzdanice kluba sa Popove plaže. U konkurenciji juniorki 3 medalje za teniserke AS Timoka, Lunu Vranjanac, Lenu Ilić i Anju Petrović.
Veliki uspeh AS Timokovaca i u dubl kategoriji. U paru sa Sofijom Krstić iz Knjaževca naš Danilo Jovanović osvaja jos jedan veliki pobednici pehar, dok su naši mladi takmičari Anja Petrovic i Veljko Djordjevic, osvojili pehare za odlično 2 mesto.
Posle  velikog uspeha male zajecarske tenisere već narednog vikenda očekuje revijalni turnir dublova, pa zatim i zvanični turnir iz kalendara TSIS za takmičare do 12 god. na Popovoj plaži.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *