Završen turnir u malom fudbalu „Za osmeh i radost naše dece – K3″


Uspešno je završen turnir u malom fudbalu „Za osmeh i radost naše dece – K3″ u Kotlujevcu.

foto zajecari.nfo

Ekipa „Apoteka Uniprom M“ pobednik je turnira u kategoriji seniora. Za najboljeg igrača turnira u kategoriji seniora proglašen je Miloš Cvetković.

Drugo mesto kod seniora pripalo je ekipi „Lefter Bor“, a trećeplasirani ekipa „Auto škola Lena 1“.

U kategoriji petlići 2007. – 2009. prvo mesto pripalo je ekipi „Auto škola Stop“, drugoplasirani su „Edže net 1“. Treće mesto je „Kafe Liquid“. Najbolji igrač je Stefan Jeremić.

U kategoriji mlađih petlića 2010. i mlađi, prvo mesto osvojila je ekipa „Igraonica Timok“, drugo mesto je „Konjički klub“, a treća ekipa „Timok Beli“. Za najboljeg igrača u ovoj kategoriji proglašen je Lazar Radosavljević.

Nagrade su najboljima uručili gradonačelnik Zaječara Boško Ničić i pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Milan Stanković.

Turnir je ukupno okupio 18 ekipa u kategoriji seniora, 8 ekipa u kategoriji dece od 2007. do 2009. i 10 ekipa u kategoriji dece 2010. godište i mlađi.

U kategoriji seniora pored novčanih nagrada organizatori su obezbedili vaučere za obuku vozača i večere. Mlađim kategorijama pripale su robne nagrade, a nagrade su obezbeđene i za publiku.

Po rečima predsednika MZ Kotlujevac Jugoslava Petrovića, koji je bio i organizator ove manifestacije, turnir je protekao bez problema. Zadovoljni su kako je sve organizovano i sprovedeno u delo, brojem ekipa i učesnika. Iako se organizuje po prvi put , turniru u malom fudbalu u Kotlujevcu postavljeni su visoki standardi u samoj organizaciji. Kako kažu organizatori, turnir fudbalu „Za osmeh i radost naše dece – K3″ postće tradicionalni.

preuzeto zajecar.info
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *