ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA SPORTSKOG TERENA U ZAJEČARSKOM NASELJU „AVNOJ“


Radovi na rekonstrukciji košarkaškog terena u naselju „kraljevica“, zamena dotrajale rasvete, kao i uređene zelenih površina oko terena, danas su konačno završeni, pa će tradicionalni turniri u malom fudbalu i košarci, biti organizovani u potpuno novom i lepšem okruženju.

foto: radiomagnum.rs

Nakon višenedeljnih radova radnika Javnog komunalnog preduzće „Timok održavanje“ i JKSP „Zaječar“, teren je dobio potpuno novi izgled, na radost svih stanovnika ovog dela grada, posebno dece. Prema rečima nadležnih, svi poslovi su danas završeni i tradicionalni turnir „Avnoj 2018″ može da počne.

foto: radiomagnum.rs

Uradili smo celokupnu rekonstrukciju terena u naselju Kraljevica. Asfaltirali smo postojeći teren i uradili rekonstrukciju dotrajalih tribina. Tu se pre svega misli na zamenu dotrajalih drvenih delova same tribine, saniranje oštećenja i farbanje metalnih delova tribine. Sanirana je i sređena ograde oko samog terena,  a zamenjena je i dotrajala rasveta uz sam teren, takoda će svi oni koji žele da se rekreativno bave sportom u večernjim satima, sada i to moći. Takođe, zelene površene oko terene su preuređene, zasađeno je i cveće, tako da sportski teren sada ima potpuno drugačiji izgled“, rekao je Vice Lalić, v.d. direktora JKP „Timok održavanje“ u Zaječaru.

Tradicionalni 17. po redu turnir u košarci i malom fudbalu „Avnoj 2018″ počinje u ponedeljak, 6. avgusta i održavaće se od 17.00 do 23.00 sata.

Izvor: radiomagnum.rs
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *