Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

Gradski Štab za vanredne situacije Zaječara doneo ZAKLjUČAK O OGRANIČENjU JAVNOG PREVOZA

Na današnjoj sednici gradski Štab za vanredne situacije Zaječara doneo je zaključak o ograničenju javnog prevoza koji glasi:

Na osnovu člana 41. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama („Sl. glasnik RS“, br. 84/18) i člana 6. Odluke o obrazovanju Štaba za vanredne situacije grada Zaječara („Sl. list grada Zaječara“, br. 15/19 i 17/19), Štab za vanredne situacije grada Zaječara je na sednici održanoj 21.11.2020. godine, doneo

ZAKLjUČAK

o ograničavanju broja putnika u

prevoznim sredstvima javnog prevoznika na teritoriji Grada Zaječara

​I. Počev od 24.11.2020. godine do 04.12.2020. godine OGRANIČAVA SE broj putnika u svim prevoznim sredstvima javnog prevoznika na teritoriji Grada Zaječara „Nikolić prevoz“ doo Samarinovac do polovine kapaciteta prevoznog sredstva koje se koristi na utvrđenoj relaciji/liniji, uz primenu svih propisanih preventivnih mera zaštite.

​II. Za vreme važenja ovog Zaključka ne primenjuju se odredbe Naredbe Štaba za vanredne situacije grada Zaječara („Sl. list grada Zaječara“, br. 63/20) koja propisuje drugačiji režim prevoza od režima propisanog ovim Zaključkom.

​III. Nakon isteka perioda iz stava I ovog Zaključka, nastavlja se puna primena Naredbe Štaba za vanredne situacije grada Zaječara („Sl. list grada Zaječara“, br. 63/20), ukoliko, u međuvremenu, zbog poboljšanja ili pogoršanja epidemiološke situacije izazvane virusom COVID-19 ne budu propisane nove mere.

Štab za vanredne situacije grada Zaječara

Total
1
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Prethodna vest

Korona virus: Još 28 preminulih i nove mere u Srbiji, zaražen i sin Donalda Trampa

Sledeća vest

Potvrđeno još 5.774 slučaja infekcije koronavirusom