Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

Javni poziv za sticanje statusa „sertifikovanog partnera“ Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“

RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije raspisala je javni poziv za sticanje statusa „sertifikovanog partnera“ Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Za sticanje statusa „sertifikovanog partnera“ mogu konkurisati pravna i fizička lica registrovana kod Agencije za privredne registre (APR), kao i seoska turistička domaćinstva koja proizvode, odnosno pružaju usluge na teritoriji opština i gradova: Zaječar, Sokobanja, Knjaževac, Boljevac, Bor, Negotin, Majdanpek i Kladovo, i koji ispunjavaju uslove iz “Kriterijuma za dodelu regionalnog brenda Balcanica Superior“.

Da bi neka kompanija stekla status „sertifikovanog partnera“ regionalnog brenda „Balcanica Superior“ dovoljno je samo da popuni obrazac prijave.

Obrazac prijave, kao i sve informacije, kriterijumi i dokument koji definiše naknade za korišćenje brenda mogu se preuzeti  na veb stranici: www.balcanicasuperior.rs

Dodatne informacije se mogu dobiti putem elektronske pošte na adresu: dragan.milutinovic@raris.org ili na telefon 019/426-376

Kompletan tekst javnog poziva nalazi se u prilogu.
Direktni link za vest o javnom pozivu na sajtu Balcanica Superior: http://balcanicasuperior.rs/index.php/style/193

Total
0
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Prethodna vest

Korona virus: Još 330 zaraženih u Srbiji, hiljade na ulicama Berlina protiv bezbednosnih mera

Sledeća vest

Prognoza vremena