Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

Kladovo: Davor Jovanović i prijatelji – Za Igora!

Davor Jovanović, pobednik Prvog glasa Srbije, pridružiće se nizu humanitarnih koncerata koji se priređuju širom Timočke krajine.

davorr

Zajedno sa gostima iznenađenja i koncert majstorima, Davor će nastupati 27. decembra u Domu kulture u Kladovu. Sav sakupljeni novac biće namenjen lečenju mladića iz Kladova, Igora Brozbića, koji je oboleo od multiple skleroze. Igorova prva faza lečenja je prošla i matične ćelije su uspešno izvučene, ali je drugi deo lečenja dosta skup i sam oporavak od celokupne procedure je zahtevan.

„ Igora poznajem jako dugo, još od osnovne škole. Jako me je rastužilo kada sam čuo da već nekoliko godina pati od te opake bolesti, a dodatno me je pogodilo to što znam da nema novca za lečenje”.

“Koncert posvećen njemu je nešto najmanje što mogu da učinim i vrlo sam optimistički krenuo u organizaciju uz podrsku Centra za kulturu Kladovo, grupe „New quartet” iz Kladova i kluba „Fusion”, koji su pomogli realizaciju koncerta”.

“Moram da naglasim da sam oduševljen entizujazmom i voljom direktorke Žakline Nikolić, koja nam je izašla u susret i želim da se još jednom zahvalim što nam je omogućila da održimo koncert u sali Doma Kulture, koja je prigodna za ovu priliku”.

“Ovim putem želeo bih još jednom da pozovem sve ljude dobrog i otvorenog srca i iz Kladova i iz regiona, da dođu 27. decembra u Centar za kulturu Kladovo i da ostave novčani prilog u kutiju, jer će na taj način pružiti šansu za novi život jednom zaista divnom dečku kome je naša pomoć sada potrebna.”

Koncert će u 20 časova otvoriti lokalna pop grupa „New quartet”, a onda ćemo nastaviti programom grupe Davor i „Koncertmajstori” sa gostima iznenađenja.”

Total
0
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Prethodna vest

Zaječar: "Bremenski muzikanti" u izvodbi gostiju iz Vidina - FOTO

Sledeća vest

Boljevac: Rtanj dočekuje Prokuplje