Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

Legende jugoslovenskog boksa u Zaječaru: Obilazak teretane na otvorenom

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je sa načelnikom našeg Upravnog okruga, u salonu GU Zaječar ugostio legende jugoslovenskog boksa, Tadiju Kačara ( osvajača olimpijske medalje u Montrealu 1976, srebrne medalje na svetskom prvenstvu 1978, srebrnih medalja na evropskim prvenstvima 1974 /Kijev/ i 1979 /Keln/…) i Dragomira Vujkovića (pored brojnih evropskih i svetskih medalja poznat po čuvenom meču sa, legendom kubanskog boksa, Teofilom Stivensonom 1978. godine u finalu Svetskom prvenstva).

foto zajecar.info

Zajedno sa njima gost Zaječara je bio i Mikan Velinović, nekadašnji predsednik Rvačkog saveza Jugoslavije.

Iscrpnom razgovoru, o perspektivama razvoja boksa i borilačkih spirtova u Zaječaru, pridružio se i naš Boban Stojanović, nekadašnji šampion u kik boksu, a sada uspešan funkcioner i trener BK “Zaječar”, koji niže uspehe od skorog formiranja.

Nakon prijema, sa gostima i zamenikom direktora JKP “Timok održavanja”, Vicetom Lalićem, gradonačelnik je obišao i na simboličan način (primeren epidemiološkoj situaciji) otvorio novu teretanu na otvorenom, u naselju “Ključ 3”.

Gosti su upoznati i sa daljim planovima izgradnje dva velika dečija parka u ovom naselju, nakon čega je organizovan obilazak novootvorene hale u Kotlujevcu kao i OŠ “Hajduk Veljko”.

Total
2
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

4 × two =

Prethodna vest

Dnevni horoskop za petak 19. februar

Sledeća vest

GIK: Proglašena je četvrta podneta Izborna lista IVICA DAČIĆ – SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS), JEDINSTVENA SRBIJA (JS)