Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

Primenom novih tehnologija do uštede vremena i ukidanja šetanja od šaltera do šaltera

Opštinska uprava opštine Sokobanja je u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu postavila 2 POS terminala i to u prostorijama uslužnog centra (šalter sali) i u kancelariji lokalne poreske administracije.

Plaćanje putem POS terminala uštedeće vreme, smanjiti dužinu čekanja u redovima i eliminisati odlazak građana do pošte ili banke i ponovni dolazak na šalter uprave.

Zahvaljujući puštanju u rad ovih terminala građani prilikom plaćanja poreza na imovinu, administrativnih i drugih taksi za izdavanja Izvoda iz matičnih knjiga ili Uverenja o državljanstvu, kao i prilikom pokretanja nekih administrativnih postupaka više neće morati uplatu da vrše popunjavanjem uplatnica i plaćanjem na šalterima pošte ili banaka, već će to moći da urade jednostavnim provlačenjem platne kartice (DINACARD, VISA, MASTERCARD) bez obzira na banku izdavaoca.

Primenom novih tehnologija, opštinska uprava želi da na jednom mestu omogući korisnicima svojih usluga brzu i efikasnu realizaciju administrativnih procedura.

Total
0
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

one × 4 =

Prethodna vest

Novi asfalt za tri ulice!

Sledeća vest

Raspisan likovni konkurs za učenike od V do VIII razreda