Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

Štab za vanredne situacije grada Zaječara doneo ZAKLjUČAK o ograničavanju radnog vremena

Na današnjoj sednici Štab za vanredne situacije grada Zaječara doneo je sledeći zaključak o ograničavanju radnog vremena:

Na osnovu člana 41. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama i člana 6. Odluke o obrazovanju Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, Štab za vanredne situacije grada Zaječara je na sednici održanoj 21.11.2020. godine, doneo

ZAKLjUČAK

o ograničavanju radnog vremena

​I. Počev od 24.11.2020. godine do 04.12.2020. godine OGRANIČAVA SE radno vreme restoranima, kafićima, barovima, kladionicama, kockarnicama, prodavnicama i drugim maloprodajnim objektima, pekarama, kioscima brze hrane i sličnih uslužnih radnji, dečijim igraonicama, tržnim centrima i drugim objektima iste ili slične namene, kao i ugostiteljskih objekata koji posluju u okviru benzinskih stanica/pumpi, tako da ti objekti neće raditi od 18.00 časova do 05.00 časova narednog dana.

​Navedeno ograničenje radnog vremena iz prethodnog stava ne odnosi se na rad apoteka i benzinskih stanica/pumpi u delu prodaje goriva.

​II. Za vreme važenja ovog Zaključka ne primenjuju se odredbe Naredbe Štaba za vanredne situacije grada Zaječara („Sl. list grada Zaječara“, br. 63/20) koja propisuje ograničenje radnog vremena objektima iz stava I ovog Zaključka na drugačiji način.

​III. Nakon isteka perioda iz stava I ovog Zaključka, nastavlja se puna primena Naredbe Štaba za vanredne situacije grada Zaječara („Sl. list grada Zaječara“, br. 63/20), ukoliko, u međuvremenu, zbog poboljšanja ili pogoršanja epidemiološke situacije izazvane virusom COVID-19 ne budu propisane nove mere.

Total
1
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

5 + 5 =

Prethodna vest

KORONA U ZAJEČARU: Još 4 pozitivna lica, čekaju se rezultati za 121 test

Sledeća vest

SPORTSKA OPREMA ZA OSNOVNU ŠKOLU U ŠTUBIKU