Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

Sunčica Lalić – Stojanović i Saša Matijević novi pomoćnici gradonačelnika Zaječara

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, postavio je za svoje pomoćnike Sunčicu Lalić Stojanović i Sašu Matijevića, koji su te funkcije obavljali i u prethodnom njegovom mandatu.

Sunčica Lalić Stojanović, diplomirani ekonomista iz Zaječara, postavljena je na mesto pomoćnika gradonačelnika Grada Zaječara, u oblasti budžeta i finansija. Rođena je 18. decembra 1984. godine u Šibeniku, u Republici Hrvatskoj. Osnovnu školu završila je u Tekiji, a srednje obrazovanje stekla je u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Zaječaru, smer carinski tehničar. Po završetku srednje škole, upisala je Ekonomski fakultet Univerziteta u Nišu. Diplomirala je 2009. godine i stekla zvanje diplomiranog ekonomiste. Radno iskustvo stekla je u Gradskoj upravi grada Zaječara, gde radi od 2011. godine, i to kao šef kabineta gradonačelnika, potom na poslovima u Odeljenju za finansije i u Odeljenju za Lokalnu poresku administraciju kao viši poreski izvršitelj, a zatim u Kabinetu gradonačelnika kao pomoćnik gradonačelnika Zaječara u oblasti budžeta i finansija.

Saša Matijević, pravnik iz Zaječara, postavljen je na mesto pomoćnika gradonačelnika Grada Zaječara u oblasti upravljanja projektima i kontrole javnih nabavki. Saša Matijević je rođen 1974. godine u Zaječaru, gde je završio osnovnu školu i Gimnaziju. Više obrazovanje je stekao na Pravnom fakultetu u Nišu i dobio zvanje pravnika. Radno iskustvo stekao je u Gradskoj upravi Grada Zaječara, gde radi od 2004. godine. Obavljao je, najpre, poslove šefa Službe za javne nabavke, a zatim administrativne poslove na izradi projekata i poslove ostvarivanja jednakih mogućnosti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj, a potom u Kabinetu gradonačelnika kao pomoćnik gradonačelnika Zaječara u oblasti upravljanja projektima i kontrole javnih nabavki.

Total
1
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

10 + 8 =

Prethodna vest

BOLJEVAC: ODATA POČAST ŽRTVAMA NATO BOMBARDOVANJA NA OVČARSKOJ FARMI

Sledeća vest

Timok u “baražu” sa Slogom iz Požege