Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

U POSETI NEGOTINSKOM PORODILIŠTU

Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin obišao je danas Odeljenje ginekologije i akušerstva ZC Negotin povodom rođenja prve bebe u 2021. godini.

Foto: negotin.rs

Imajući u vidu trenutnu epidemijsku situaciju, predsednik Veličković je porazgovarao sa načelnikom odeljenja dr Miroslavom Ivićem, i zamolio da, porodilji Nataši Mitrović, koja je na svet donela prvu bebu u ovoj godini u opštini Negotin, pored cveća prenese najlepše želje povodom rođenja malog Luke Mladenovića. Dečak Luka, prva beba u 2021.godini, težak tri kilograma i 50 grama, dugačak 52 centimetra, rođen 1. januara u 10 časova i 38 minuta, na porođaju je dobio visoku ocenu 9/10. Prva beba u novoj godini, po Odluci o finansijskoj podršci porodici, darivana je i novčanim iznosom u visini od jedne prosečne neto zarade u Republici Srbiji.

Tokom novogodišnjih praznika, Opština Negotin postala je bogatija za još jednog stanovnika. Milica Mišić iz Negotina, drugog januara u 16 časova i 47 minuta, dobila je devojčicu tešku 3,1 kg, dugačku 51 cm.

U prošloj godini na Odeljenju ginekologije i akušerstva ZC Negotin, rođene su 144 bebe, sedam manje u odnosu na 2019. godinu.

Preuzeto: negotin.rs

Total
4
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

four × 5 =

Prethodna vest
korona-virus

Zabeležena dva nova slučaja virusa korona u Boru

Sledeća vest

Korona virus i porodica: Žena obolela od korona virusa gledala kako joj majka umire u susednom krevetu