Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)
hronika-istocne_vesti

Vozio sa 3.31 promilom alkohola u organizmu

Pripadnici saobraćajne policije u Negotinu zaustavili su četrdesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Negotina koji je danas „golfom“ u Ulici JNA upravljao sa 3,31 promilom alkohola u organizmu.hronika-istocne_vesti

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati radi istrežnjenja, nakon čega će zbog prekršaja nasilnička vožnja biti priveden sudiji za prekršaje.

***

Saobraćajna policija je u Majdanpeku i Kladovu, tokom vikenda, isključila iz saobraćaja dvojicu vozača, jednog koji je zatečen da vozi pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i drugog koji je odbio ovaj test.

Tridesetosmogodišnji muškarac, za koga je utvrđeno da vozilom upravlja pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, zaustavljen je 21. februara u Majdanpeku u vozilu „fijat bravo“.

Njemu je određeno zadržavanje do 12 sati, uz zabranu upravljanja vozilom u trajanju od 24 časa.

Nakon zadržavanja, policija ga je ponovo zatekla kako vozi, a pošto je odbio da se testira na prisustvo psihoaktivnih supstanci, ponovo je zadržan do 12 sati.

Patrola saobraćajne policije u Kladovu, 20. februara, zatekla je tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je upravljao „audijem“ i koji je odbio da se testira na prisustvo psihoaktivnih supstanci.

Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja, njemu je određeno zadržavanje do 12 časova, a nakon toga, sudija prekršajnog suda u Negotinu osudio ga je na novčanu kaznu u visini od 100.000 dinara i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije.

Total
3
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

14 + 16 =

Prethodna vest

GIK - SAOPŠTENjE ZA JAVNOST - PROGLAŠENA LISTA DR NENAD RISTOVIĆ - POBEDA

Sledeća vest

Vremenska prognoza