Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

POVRATAK U SRBIJU U VREME COVID-19

Tačka povratka u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji sprovodi istraživanje o povratnim migracijama iz inostranstva u vreme pandemije COVID-19. Želimo da bolje razumemo razloge za povratak, namere za ostanak u Srbiji i ponovni odlazak u inostranstvo. Krajnji cilj nam je da bolje pratimo kretanja dijaspore i napravimo jasniju socio-demografsku sliku, kako bi pomogli u formulisanju preporuka za izmenu postojećih i donošenje novih mera koje mogu olakšati i pospešiti cirkularnu migraciju.

 Izdvojite nekoliko minuta i odgovorite na pitanja iz ankete koja je anonimna. Rezultati će se koristiti isključivo u naučne i stručne svrhe i svi podaci koji budu prikupljeni u postupku istraživanja potpadaju pod našu izjavu o privatnosti i etičnosti.* Molimo Vas da odgovorite na sva pitanja, iskazujući Vaše iskreno mišljenje i iskustvo, kako bi se obezbedila adekvatna slika o migracijama u lokalnoj samoupravi u kojoj boravite.

 

Total
1
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Prethodna vest

Danas je Krstovdan

Sledeća vest

Korona virus: Jedan smrtni slučaj u Srbiji, Džonson pozvao zemlje na zajedničku borbu, papa Franja poručio - mislite na najranjivije