Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

Koalicija NADA za Zaječar – Nacionalno demokratska alternativa koju čini POKS i DSS održala je promociju u Zaječaru

Koalicija NADA za Zaječar – Nacionalno demokratska alternativa koju čini POKS i DSS održala je promociju u Zaječaru. Predsednici DSS i POKS, dr Miloš Jovanović i Žika Gojković razgovarali su sa građanima u centru grada i pijaci.

foto http://poks.rs/

Program za razvoj Zaječara je ovom prilikom predstavio nosilac izborne liste, Ivan Dinić.

– Za našu koaliciju glasaće simpatizeri umerene desnice i svi kojima su bliske tradicionalne, porodične vrednosti. Ovom koalicijom proširili smo front stranaka koji smatraju da je kraljevina srušena na nelegalan i nedemokrstski način i da je došlo vreme da se to pitanje otvori – izjavio je predsednik POKS, Žika Gojković.

– Od suštinskog je značaja da Srbiju decentralizujemo, da se više o svemu ne odlučuje u Beogradu. Ne može sva Srbija da se preseli i pretvori u Beograd, jer je to pogubno i za naš glavni grad i celu dežavu. Decentralizacijom ćemo veliki deo nadležnosti i finansijske moći dati lokalnim samoupravama, kako bi ljudi na lokalu mogli da odlučuju o svojoj sudbini i razvijaju svoj ambijent za život – izjavio je predsednik DSS, dr Miloš Jovanović.

Lideri koalicije su zatim obišli vrlo zapušteno selo Borovac u okolini Zaječara gde su razgovarali sa domaćinima o načinima da se unapredi život na selu i mladi zadrže da u njemu žive.

Total
4
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

4 × one =

Prethodna vest

Dnevni horoskop za nedelju 21. mart

Sledeća vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće Zaječar