Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

Zdrava Srbija Zaječar- sa press konferencije

Zdrava Srbija, čije je sedište u Čajetini, uključila se u politički život Zaječara i predala izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru koji će biti održani 28. marta. U susret izborima, ova politička opcija održala je danas konferenciju za novinare na kojoj se javnosti obratio prvi na Izbornoj listi „Zdrava Srbija – Milan Stamatović“ Dragoslav Đorđević.

foto radiomagnum.rs

„Mi smo mlada stranka ovde u Zaječaru. Moram da napomenem da je uz Zdravu Srbiju i Pokret „Živim za krajinu“, nastao pre desetak, petnaest godina. Razlog što je Pokret prišao Zdravoj Srbiji, je baš program koji ima Zdrava Srbija“, istakao je Đorđević.

On je prokomentarisao i pisanja na društvenim mrežama o tome da ova politička opcija predstavlja „desnu ili levu ruku Boška Ničića“.

Kaže da se sa Ničićem nikada nije posvađao, niti je sada u svađi.

„Da me je to interesovalo, verovatno bih bio u Srpskoj naprednoj stranci. Mogu samo da kažem da smo krenuli da skupljamo potpise osmog dana posle raspisivanja izobra. Na listi je od 20 kandidata, 19 iz Pokreta. Kasnili smo namerno. Čekali smo da vidimo da li će opozicija da se ujedini pa da im se pridružimo. Ali do toga nije došlo i mi smo počeli osmog dana da skupljamo potpise. Pre toga su već tri stranke predale potpise“, kazao je Đorđević i još jednom istakao:

„Tako još jednom kažem da nema nikakve veze ni sa Srpskom naprednom strankom, ni sa Boškom, ni sa ne znam kim još koga navode. Mali je ovo grad i svi se dobro znamo. Verovatno i vi znate ko se sa kim druži ovde i unapred pravi dogovore. Po tom pitanju nemam šta da vam kažem“.

preuzeto radiomagnum.rs

Total
5
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

sixteen + 7 =

Prethodna vest

GASIFIKACIJA STRATEŠKA ŠANSA ZAJEČARA

Sledeća vest

ZAokret: „Moramo da rešimo probleme u zaječarskim selima”