Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

Dodela diploma i knjiga za najbolje zaječarske učenike

U velikoj sali Gradske uprave u Zaječaru danas je organizovana dodela diploma i knjiga za zaječarske vukovce i učenike koji su protekle školske godine ostvarili uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

foto http://www.zajecar.info/

Ove godine je, na nivou srednjih škola, 63 učenika dobilo Vukovu diplomu, dok je na nivou osnovnih škola uručeno 50 prestižnih Vukovih priznanja.

Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika je na prijemu rekao da se grad Zaječar ponosi ovim rezultatima učenika.

-Žao mi je što oni koji su trebali da prime ove nagrade, nisu tu. Ovo uručivanje diploma je već tradicija u našem gradu. Investiranje u obrazovanje je investicija koja se uvek isplati. Čestitam i vama, direktorima, jer i vi imate zasluge za uspeh vaših učenika. Prenesite im pozdrave i podršku. Svi znate da se suočavamo sa epidemijom virusa, i da je na svima nama velika odgovornost za očuvanje kako sopstvenog, tako i zdravlja naših najbližih, i upravo zbog toga smo odlučili da ove godine poštujemo sve mere oko okupljanja velikog broja ljudi na jednom mestu. Biće prilika kada ćemo organizovati prijem za naše uspešne đake, rekao je Stanković.

Nagrade i diplome su, u ime učenika, primili direktori osnovnih i srednjih škola.

Total
0
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Prethodna vest

BOR: Dva nova slučaja virusa korona

Sledeća vest

Dnevni horoskop za četvrtak 9. jul