Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

OŠ “Vuk Karadžić” Kladovo obaveštava učenike

Nastava će u novoj školskoj godini početi u utorak, 01.09.2020. godine.

Razredna nastava će biti organizovana po modelu neposrednog rada sa učenicima, u prepodnevnoj smeni. Učenici se dele na dve grupe – grupa A počinje sa radom u 08:00 časova, a grupa B počinje u 10:45 časova. Nastava se za grupu A završava u 10:25, a za grupu B u 12:35. Časovi traju 30 minuta. Svake nedelje grupe A i B se smenjuju u smislu početka nastave. Odeljenjske starešine će obavestiti roditelje o grupi u kojoj je učenik raspoređen.

Predmetna nastava će biti organizovana po kombinovanom modelu, što podrazumeva sledeće:

Učenici se po odeljenjima dele u dve grupe – A i B. Nastava počinje u 13:00 časova. Časovi traju 30 minuta. Grupa A ide ponedeljkom, sredom i petkom, dok grupa B ide utorkom i četvrtkom. Naredne nedelje grupa A ide utorkom i četvrtkom, a grupa B ponedeljkom, sredom i petkom. Grupa koja nije u školi, nastavu će pratiti putem interneta ili programa RTS-a.

U utorak, 01.09.2020. godine, u školu dolazi grupa B. Odeljenjske starešine će obavestiti roditelje o grupi u kojoj je učenik raspoređen.

O terminima prevoza učenika putnika bićete naknadno obavešteni preko odeljenjskih starešina.

Učenici su u obavezi da u školu dođu sa maskama. Roditeljima nije dozvoljen ulazak u objekte škole bez najavljenog poziva.

Preporuka je da učenici užinu kupe pre početka nastave ili ponesu od kuće. U dvorištu i hodnicima škole treba održavati propisanu distancu.

Total
5
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Prethodna vest

Korona virus: Preporučen karantin za decu koja dolaze u Srbiju iz inostranstva, porast broja zaraženih širom Evrope

Sledeća vest

Boranke Nina Stanisavljević i Melani Đorđević osvojile su šampionska odličja na Juniorskom prvenstvu Srbije u streljaštvu