Informativni portal Timočke krajine (Zaječar, Knjaževac, Bor, Kladovo, Negotin, Boljevac, Majdanpek)

Uslovi korišćenja

Istocnevesti nije odgovoran za zloupotrebe i prekršaje iz domena domaćeg i međunarodnog prava, koje posetioci počine koristeći se sadržajima objavljenim na portalu.

Neovlašćeno korišćenje sadržaja iz bilo kog dela portala, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Uređivačkom politikom kuće zaštićena je privatnost korisnika portala Istocnevesti, i njihovi lični podaci ostaće skriveni od javnosti izuzev u slučajevima krivičnog gonjenja korisnika.

Administratori zadržavaju pravo da, bez posebnog objašnjenja, uklanjaju sve sadržaje korisnika za koje ocene da krše pravne i etičke norme, sadrže govor mržnje, uvrede na ličnoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova ka drugim sajtovima.

Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.

Administratori takođe zadržavaju pravo, da bez prethodne najave, banuju korisnike društvenih mreža na kojima Istocnevesti ima svoje profile (facebook, google+, twitter…) koji u svojim komentarima i postovima sadrže sve prethodno navedene stavove i sadržaje i da brišu linkove koje korisnici u komentarima postavljaju ka drugim sajtovima.

Lična, autorska i druga prava

Sadržaj objavljen na “Istočne VESTI” portalu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka “Istočne VESTI” portala, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati štetu “Istočne VESTI” portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na “Istočne VESTI” portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Pojedine fotografije su preuzete sa sajtova Pixabay i Pexels i imaju isključivo ilustrativnu namenu i ne mogu se koristiti za dalju distribuciju u komercijalne svrhe.